Følg med på våre nettsider/facebooksider for siste oppdaterte informasjon https://www.facebook.com/groups/890287161175870

 

ANTALL PERSONER PÅ ANLEGGET

Vi kan til enhver tid være maksimalt 200 personer på anlegget. For å sikre dette er det satt inn restriksjoner på hvor mange tilskuere vi tillater på kamp. Lier IL hjemmelag: 1 tilskuer pr spiller født 2010-2014. Ingen tilskuere pr spiller født 2009 eller tidligere.

Gjestende lag: 1 tilskuer pr spiller født 2010-2014. 0,5 tilskuere pr spiller født 2009 eller tidligere

REGISTRERING AV TILSTEDEVÆRENDE

For å ivareta mulighetene for å bidra til effektiv smittesporing/varsling ved et evt. smitteutbrudd, innføres registrering av navn og telefonnummer på alle som er tilstede under kampavviklingen. Skjema for registrering kan fås fra laglederne i Lier IL eller hentes her.

Listene leveres til kampvertene på banen som sender dette til ansvarlig i styret. Listene oppbevares elektronisk i 14 dager fra kamp og blir deretter slettes.

Her finner dere informasjonsskriv til gjestende lag

KAMPVERT

På hver kamp stiller Lier IL med 2 kampverter (stiller i overtrekksvest). Disse har fått utvidet sine oppgaver under perioden med ekstra koronatiltak.

Klikk her for gjeldende kampvert instruks

Klikk her for sjekkliste før, under og etter kamp

 

Link til koronahåndboken til NFF

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/fotballens-

koronahandbok/

 

Vi ønsker alle lag velkommen til Tranby idrettspark, lykke til på kamp og takk for at du hjelper oss med å overholde smittevernstiltakene!