Fra 1. august er det lov til å gjennomføre kamper for barn og ungdom for utøvere under 19 år. 3.div, 4.div og 5.div har ikke lov til å spille kamper og heller ikke trene med kontakt.

Fra Lier IL håndball side er det viktig at all aktivitet i regi av klubben skjer i tråd med smittevernreglene. Vi oppfordrer alle til fortsatt å være med på den store dugnaden – at hver og en av oss gjør det vi kan for å begrense faren for smittespredning.

https://www.handball.no/nyheter/2020/08/veileder-for-kamp-og-arrangement/

https://www.handball.no/nyheter/2020/05/handballens-egen-veileder-for-smittevern/

-Hold avstand – minimum 1 meter

-Vask hendene rent

-Syk? Bli hjemme

-Bruk egen drikkeflaske

-Lag navneliste

Ved å følge disse enkle reglene, bidrar alle til at klubben vår kan drive med håndballen vi savnet gjennom våren.

Jeg håper alle stiller opp og tar sin del av denne viktige dugnaden.

Hva må lagene passe på?

For at vi i Lier IL skal kunne gjennomføre treninger og kamper på en forsvarlig måte, har vi laget forskjellige reglene.

Alle lag har fått beskjed om at alle treninger og kamper skal gjennomføres i henhold til disse. De skal også alltid være oppdatert på hvilke regler som gjelder. Alle våre trenere og lagledere holdes oppdatert

Gjennomføring av kamper . Her er de viktigste punktene alle må forholde seg til i forbindelse med aktivitet i hallen :

Det åpnes for tilskuere i Tranbyhallen , men da kun med max 100 personer . Lagene som skal spille hjemmekamp har ansvar for sekretariatet, billettsalg/ kiosk (Vi tar kun vipps) å ha egne kampverter, som skal bidra til at smittevernreglene overholdes. Det er viktig at alle støtter dette arbeidet, blant annet skal alle tilskuere på kamper registrere sitt navn og telefonnummer.

Vi skal bruke digitalt løsning ( qrona.nif.no) evt. skriver opp på liste

Vi gleder oss til å se dere i hallen. Lykke til med kamper.