Helge rakk så vidt å få unna frokosten før han måtte logge seg på kl 0800. Etter en kjapp introduksjon var det hans tur til å fortelle NIF om Lier ILs satsing på e-sport.

"Vi var invitert for å fortelle NIF hvordan vi har løst oppstarten av e-sport hos oss i Lier IL", sier Helge.  "Vi ønsker jo at de ser på dette som oppskriften på e-sport i idretten, og jeg følte at budskapet traff deltakerne bra."

Lier IL er nå den største breddeklubben i e-sport, med nesten 130 aktive spillere. Aktiviteten på e-sporthuset er høy, og det var ingen tvil om at Norges idrettsforbund var imponert over det de fikk høre. For kort tid etter møtet tikket det inn en e-post fra NIF;

"Generalsekretær i NIF, Karen Kvalevåg. sendte oss en e-post hvor hun takket oss for presentasjonen. Hun var veldig imponert over aktiviteten vi har startet, og hvordan vi har gjort det her hos oss", forteller Helge engasjert. "Selvsagt er vi fornøyde med å være i en slik situasjon at også Norges idrettsforbund tar kontakt med oss når e-sport står på agendaen. Det betyr at tilbudet vårt funker!"