I Lier IL har vi hatt en enorm interesse rundt e-sport den siste tiden og det er på rekordtid etablert et fantastisk miljø rundt denne satsningen. I krysningen mellom e-sport og fotball ligger eFotball som innenfor Norges Fotballforbund har fått mye av den samme positive interessen. I Lier IL har vi et ønske om å starte et prosjekt for å se om vi kan få på plass et opplegg som gir ungdommene et tilbud knyttet til FIFA kombinert med det sosiale og fysisk aktivitet. Fotball for alle! Til å lede dette arbeidet ser vi etter en frivillig prosjektleder som kan dra i gang satsningen.

Vi er heldige å ha NFF i ryggen der veldig mye rundt eFotball allerede er etablert. Her er blant annet en guide for hvordan man kommer i gang https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/eFotball/2019/slik-kommer-du-i-gang-med-efotball/.

Har du lyst til å være med å skape noe positivt for miljøet på Tranby og Lierskogen så hører vi gjerne ifra deg. Send oss en mail til fotball@lieril.no så tar vi en prat. Som dere ser av vedlagt presentasjon så er det allerede i gang et Norgesmesterskap i FIFA som kan være en god start dersom vi klarer å komme raskt i gang.