– Dette er stort! Etter så mange år med hard jobbing, så føles det deilig at den jobber vi gjør har blitt satt pris på og sett, forteller en strålende fornøyd Megan Fjeld.  
 
– For oss i Lier er det alle de engasjerte trenerne og frivillige som er avgjørende. Så har vi etter hvert fått mange år med erfaring bak oss, sier Fjeld, før hun forteller at første gang Lier IL arrangerte fotballcup i regi av BAMA og NFF var tilbake i 2008.  
 
– Vi vil gratulere Lier IL med en utrolig godt gjennomført cup. Hele arrangementet var et helproft opplegg fra A til Å. «Årets arrangør» er en pris som henger høyt hos klubbene, og det er alltid mange gode kandidater. I år var det veldig vanskelig å kåre vinneren, for nivået var svært bra, men når alt var summert opp, var det cupen på Lier som sto igjen på topp, forteller juryleder Håkon Andersen, som også er sponsorsjef i BAMA. 
 
Etter to år med redusert aktivitet, ble KIWI BAMA-CUP i 2022 igjen arrangert over hele landet. Til sammen deltok over 55 000 barn på de 40 ulike cupene, noe som gjør cupene til den største turneringsserien i Norge. 
 
Og den dyktigste arrangøren av dem alle var Lier IL. For innsatsen belønnes klubben med en sjekk på 30 000 kr fra KIWI, BAMA og NFF, i tillegg til den gjeve utnevnelsen. 

Dedikerer prisen til de frivillige  

KIWI BAMA-CUP er et stort arrangement, og skal cupen lykkes er det behov for god organisering og mange frivillige. Cupen på Lier er ikke noe unntak, og Fjeld forteller at de er takknemlige for alle som stilte opp på årets cup. 
 
– Vi er heldige som har mange, trofaste frivillige. Det er flere som har stilt opp år etter år, så vi har en flott gjeng. Selv om det er jeg som er her for å ta imot prisen, er den like mye til alle de som stilte opp for å gjøre cupen mulig, roser Fjeld, som er arrangementsansvarlig i klubben. 
 
– Fellesnevneren for de mest vellykkede cupene, er at de er dyktige på å få med seg de frivillige, påpeker Andersen, som forteller at med mange deltakere og tilskuere på plass, er det viktig med en god planlegging og nok personell for å holde flyt i arrangementet. 
 
– Her var ingen var bedre enn Lier i 2022. Uansett hvor man gikk på anlegget, ble man møtt med smilende frivillige som hadde stålkontroll på arbeidsoppgavene sine. Ut ifra det vi kan se virker dugnadsånden i Lier å være blant den beste i landet. Alle som tok del i at cupen ble en suksess kan gi seg selv en klapp på skulderen. Dette var en lagseier for alle involverte, roser jurylederen.