Vi møtes i Heiahallen fredag 21.april for felles opprigg av bord, nettverk, strøm og kiosk fra klokken 16.30. Dette er blir en rask dugnad for medlemmer og foresatte som bistår og hjelper til der det er behov. Ta gjerne en prat med din ungdom om dette, så vi får med mange i de ulike gruppene til å hjelpe til.

ÅPNINGSTIDER:
Fredag: Opprigg 16:30-18:00. LAN 18:00-22:00
Lørdag: LAN 09:00-22:00
Søndag: LAN 09:00-16:00, felles nedrigg 16:00-17:30.

Hva er et LAN?
Mange av våre medlemmer har vært på flere Lier IL LAN. For noen er det kanskje det
første; Det vanlige under et LAN er at en samles i et lokale og spiller sammen via et
lokalt nettverk. Hovedsaklig er det en sosial happening for klubben. En blir kjent med nye personer og «dyrker en felles interesse». Det spilles gjerne gjennom hele natta. Under dette LANet holder vi oss til spilling om dagen, og soving hjemme på natten. Derfor stenger dørene kl 22:00 hver kveld.

V.I.P / FORELDREOMRÅDE
Om det er noen foreldre av medlemmer som også har lyst til å dra på LAN, setter vi opp et eget område for voksne. Aldri vært med på LAN før? Nå har du sjansen! Her kan du ta med deg alt fra strikketøy, til en heftig gaming-rig. Eller bare den gamle Super Nintendoen din som ligger på loftet i barndomshjemmet?! Kom å bli med noen timer, eller hele helgen.

NYTT I ÅR
Cosplay konkurranse og Åpent hus lørdag kl 13-15.00
Samtidig som vi arrangerer COSPLAY konkurranse har vi også åpent hus for nysgjerrig familie, naboer og e-sportsinteresserte.
Er du nysgjerrig på hva e-sport er?
Kom innom Heiahallen lørdag mellom kl 13-15.00
Du får med deg COSPLAY event og kan handle i kiosken mens du opplever den magiske stemningen på LAN.

 

Les mer på facebook: https://www.facebook.com/LierEsport/